Karpathia Horse Show 2019 are loc între 27-29 septembrie la Florești

Maeștrii în arta călăriei și a dresajului, călăreți și cai, arbitrii din numeroase țări vor călători spre meleagurile românești, pentru a participa la Concursul Complet Internațional cu probele dresaj, obstacole şi cross-country, precum și la Concursul Internațional de Atelaje.

Așa cum  ne-a obișnuit în fiecare an, Karpathia Horse Show va avea loc între 27-29 septembrie la Florești, în județul Prahova, pe Domeniul Cantacuzino.

Programul evenimentului se deschide vineri, 27 septembrie, la ora 13, cu proba de dresaj. Sâmbătă, 28 septembrie, la ora 11 se va deschide cea de-a doua zi de concurs cu spectaculoasa probă de Cross-country, iar după-amiază va avea loc spectaculoasa probă de atelaje. În paralel, va avea loc proba de manevrabilitate a cailor – Working equitation, pe arena secundară. Duminică, 29 septembrie începând cu ora 11:30 va avea loc o probă de atelaje de 2 cai. Tot duminică are loc și proba de sărituri peste obstacole.

În afara concursului de echitație, cei mici și cei mari se pot bucura de o mulțime de activități: închiriere de biciclete, tir cu arcul sau cu arma, traversare cu tiroliana, bungee. Vă puteți aduce bucate pregătite acasă, dar veți găsi și la Florești merinde numai bune pentru un picnic.

Copiii vor putea privi lumea de pe cal, pentru că timp de 3 zile, clubul Western Dream va oferi plimbări călare în zona special amenajată, între 10-18.

Oferta de bilete presale (până pe 25.09) include un bilet gratuit pentru 3 bilete cumpărate. Prețul unui bilet este de 35 lei/adult și 25 lei/copil. În ziua concursului, prețul biletelor va fi 45 lei/adult și 35 lei/copil. Biletele pot fi comandate online aici.

Mai multe detalii şi imagini de la ediţiile anterioare și ce va urma găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook  și Instagram.

Cu mic, cu mare, ne vedem la Karpathia Horse Show 2019!