Festivalul Rocanotherworld are loc la Iași, între 24-28 iunie

Ai chef de muzică bună și de companie plăcută? Ia-ți prietenii și înveselește-te la Festivalul Rocanotherworld de la Iași, cu un lineup de excepție!

Festivalul de 5 zile va avea 15 artiști ce vor urca pe scena Rocanotherworld pentru a oferi o experiență specială. În fiecare seară, începând cu ora 18:30, pe scena de la The Secret, Ciric vor urca câte 3 trupe.

UNDE: Zona de agrement Ciric din Iași.

CÂND: 24 – 28 iunie 2020.

LINEUP:
Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, Byron
Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu
Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Duminică, 28 iunie: Om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Datorită condițiilor speciale de organizare din acest an, numărul maxim de participanți la concerte va fi de 500 de persoane/zi și va sta sub semnul siguranței participanților și al solidarității. Intervalul orar de desfășurare a evenimentului nu va depăși 4 ore și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.

Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 iti asigura distractia, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului, precum și cauzele umanitare. Festivalul își continuă tradiția caritabilă, cauza sprijinită în acest an fiind ajutorarea familiilor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Accesul la festival se face pe baza biletelor și abonamentelor, care sunt în număr limitat, iar informații suplimentare se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Rock on!